PH ontvangt ZAC uit Zwolle

In de laatste thuiswedstrijd van 2019 ontvangt PH zaterdag ZAC uit Zwolle op Sportpark de Veenelanden. In heel 2019 hoefde PH maar twee nederlagen te incasseren in competitieverband. Zaak voor de mannen uit Almelo om voor zichzelf en het publiek het jaar in stijl af te sluiten met drie belangrijke punten.

ZAC schommelt de laatste jaren tussen de 3e en 2e klasse en werd net als PH vorig seizoen kampioen in de 3e klasse. Momenteel staat ZAC om de tiende plaats in de 2e klasse H. Hierin behaalde het, net al PH, elf punten. ZAC won twee keer, speelde vijf keer gelijk en verloor drie partijen met een doelsaldo van 16-17. Na de teleurstellende nederlaag van vorige week moet PH tegen deze directe concurrent de winst pakken om voor de winterstop nog aansluiting te houden met de middenmoot.

Zaterdag kan Bjorn Hodes niet beschikken over Rick Olde Olthof en Alen Ramic. Rick is nog niet hersteld van de grove charge die hij moest incasseren tegen ASC’62 en Alen Ramic is geschorst. De wedstrijd PH–ZAC begint om 15:00 uur op Sportpark de Veenelanden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer