Tornado dames met 4-0 een maatje te groot voor Lutheria

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Tornado thuis tegen Lutheria. De eerste set ging gelijk op en was erg spannend, uiteindelijk was het Tornado dat aan het langste eind trok (25-22). In de tweede knalden de dames uit Geesteren de ballen over het net. De passlijn werd goed door onze libero Danique neergezet, waardoor de spelverdeelsters speelden met pret. Zij konden de lijnen aan het net prima uitzetten, waardoor Lutheria wat beter op moest letten. Ook met slimme balletjes zette Tornado het team van Lutheria op het verkeerde been, speelster Tina is hierin een fenomeen! De tweede set werd door Tornado gewonnen, waardoor er bij Lutheria voor set drie nieuwe tactieken moesten worden verzonnen. (25-12)

De derde set was een kopie van set twee, ook deze set namen de meiden uit Geesteren mee. Wederom was het een feestje in het veld, de ballen werden wat versneld. Mooie combinaties werden gespeeld, rake klappen werden uitgedeeld. De blokkering stond als een huis, meerdere malen werd er gescoord door middel van een kruis. Dat is een mooie combinatie die de dames uit Geesteren speelden waardoor het blok van Lutheria verdwenen was (25-18). Tornado viel in de vierde set wat terug in haar spel, maar met invalster Giorgia kwam er meer rust in het spel en ging ook deze set naar de thuisclub. Nu met 25-23. Eindstand 4-0. Volgende week zaterdag 14 december om 16:00 komt Set-Up’65 uit Ootmarsum naar Geesteren.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer