Webton ontvangt hekkensluiter DIO uit Bedum

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Een zegswijze, die zeker op gaat voor de volleyballers van Webton in de Topdivisie. De laatste jaren altijd meedraaiend in de top en dit seizoen knokkend voor elk punt in het rechter rijtje. De oorzaken zijn divers. Blessures, werkzaamheden in het buitenland, studieweek ver weg, enz. En dan sta je op een plek, waar je eigen helemaal niet wilt zijn.

Maar Webton van coach Weggelaar zal door de zure appel heen moeten bijten. Puntje voor puntje binnen schrapen. Komende zaterdag zal dat zeker moeten gebeuren als hekkensluiter DIO uit Bedum op bezoek komt in sporthal Veldwijk in Hengelo. Bij winst is er weer wat meer lucht. Bij verlies stapelen de problemen zich op. De wedstrijd in Veldwijk begint om 19:00 uur.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer