Huiskes Bouwgroep verlengt hoofdsponsorschap TVC ‘28

Huiskes Bouwgroep blijft ook de komende jaren hoofdsponsor van voetbalvereniging TVC ’28. Tijdens de traditionele “Moosloop” en voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari werd de handtekening onder de nieuwe sponsorovereenkomst gezet.

TVC ’28 heeft inmiddels een jarenlange samenwerking met het bouwbedrijf. In 2004 besloot Huiskes Bouwgroep zich als hoofdsponsor aan de voetbalclub te verbinden. Arjan Weernink, interim-voorzitter van TVC ’28, is zeer tevreden met de verlengde overeenkomst; “Huiskes en TVC ’28, dat past gewoon goed bij elkaar. Huiskes kiest heel bewust voor TVC ’28 en focust op het prestatieve Eerste Elftal en op de JO19-1 (het oude A1). Huiskes gaat daarbij net als TVC voor resultaat”.

Daarnaast heeft Huiskes Bouwgroep het sponsorbudget verhoogd om te investeren in de toekomst; de jeugdopleiding. “De jeugd is de toekomst en met alle impulsen die de jeugd tegenwoordig heeft, roepen wij andere sponsoren ook op extra te investeren in goede jeugdtrainers, zodat de jeugd een toekomst heeft en houdt bij TVC ’28. Dat vinden wij ontzettend belangrijk”, aldus Dennis Huiskes van de gelijknamige Bouwgroep.

Huiskes Bouwgroep heeft al jarenlang oog voor de samenleving. De sociale betrokkenheid uit zich onder meer in de ondersteuning van maatschappelijke projecten en de sponsoring van sportverenigingen, zo geeft ook directielid Roy Huiskes aan. TVC ’28 is in zijn nopjes met het hoofdsponsorschap en ziet de overeenkomst als een bekroning van de goede samenwerking gedurende de afgelopen jaren.

Op de foto: De directeuren Dennis, Eric en Roy Huiskes, interim-voorzitter Arjan Weernink en voorzitter van de sponsorcommissie Rudy Bekhuis.

Newsoutside Sportverlichting