Twee ere-leden erbij bij De Zweef

Gerrit Verschoor en Jan-Pieter van Vree worden in de Algemene ledenvergadering van oktober dit jaar zonder twijfel benoemd tot ereleden van voetbalvereniging De Zweef. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club deelde voorzitter Erik Heuver mee dat het bestuur beiden zal voorgedragen. Gezien het daverend applaus van de vele aanwezigen tijdens de receptie, is die benoeming straks een formaliteit.

Gerrit Verschoor is al bijna 40 jaar de materiaal- en klusjesman van De Zweef. Hij timmert, zaagt, verbouwt, is lid van de schoonmaakploeg geweest en nog steeds elke maandag poetsend in het clubgebouw te vinden. Een stille werker die deze onderscheiding meer dan verdient, sprak Heuver.

De verdiensten van Jan-Pieter van Vree “waren teveel om op te noemen”, maar hebben te maken met de werkzaamheden voor het 100-jarig bestaan van de club, zo’n 12 jaar bestuurslid (waaronder 7 jaar voorzitter) en meer.

 

Newsoutside Sportverlichting