Neo huldigt zestien jubilarissen op nieuwjaarsreceptie

NEO heeft op een zeer drukbezochte nieuwjaarsreceptie maar liefst zestien jubilarissen gehuldigd. Nieuwe voorzitter Edwin Zeevalkink kweet zich uitstekend van zijn taak door de jubilarissen kort en krachtig in het zonnetje te zetten. Afhankelijk van het aantal jaren kregen de trouwe NEO-leden een mooie NEO-speld, een prachtige aquarel dan wel een uniek glazen kunstwerk.

Los van de huldiging, tijdens welke de aanwezigen van een heerlijk buffet konden genieten, waren veel mensen naar het clubhuis gekomen om elkaar een goed 2020 te wensen. Voorzitter Edwin Zeevalkink memoreerde dat 2019 op meerdere vlakken een geweldig jubileumjaar is geweest en prees de vele vrijwilligers die NEO rijk is

Dit waren de jubilarissen van 2020:

70 jaar  lid

Willy Annink

60 jaar lid

Johan Oude Kamphuis
Harrie Neeskens

50 jaar lid

Marcel Spikkert
Henk Westerbeek
Peter Spekreijse

40 jaar lid

Jos Lansink
Marcel Knuif
Wouter Kwakkenbos
Ben ten Voorde
Pascal Spijker
Rob van Buuren

25 jaar lid

Rogier Lohuis
Eric Wesselink
Lars Perik
Stephan Pol

Helaas konden de volgende jubilarissen niet aanwezig zijn:

Marco Oosterbroek
Marcel Weghorst
Frans Weghorst
Mark Wieffer
Stefan Diepenmaat
Rick Gosselt
Mark Oude Engberink

Newsoutside Sportverlichting