Prima herstel Gert Huzink in etappe vier

Na de eerste dagen met veel pech te kampen hebben gehad verliep de vierde etappe voor het Riwald Team van Gert Huzink stukken beter. In deze etappe over een aftand van 672 kilometer eindige de truck op een keurige vijfde plaats in het dag klassement.

Ook op de donderdag, de vijfde etappe, die hij als vijfde mocht starten kon Huzink tot aan de verplichte stop goed meekomen. In de duinenpartij die daarna volgde kreeg het Riwald Team gte kampen met kleine probleempjes zoals een pijnlijke rug voor Martin en in de special kreeg Gert Huzink ook nog te maken met een leeglopende band. Desondanks kijkt hij terug op een mooie dag en “hopelijk vallen de rugklachten van Martin mee en kunnen we morgen weer voluit”. De Mandervener finishte uiteindelijk als veertiende op bijna een uur van ritwinnaar Sotnikov.

Newsoutside Sportverlichting