1000 judo punten voor broertjes De Leeuw

Zaterdag vond de tweede ronde van dit seizoen plaats van de judocompetitie van het Oosten. Judoka´s uit Almelo, Rijssen, Wijhe, Tubbergen, Oldenzaal, Losser, Lingen, Ootmarsum en natuurlijk Geesteren hadden de weg gevonden naar de gymzaal achter de basisschool te Geesteren. De competitie is bedoeld voor de recreatieve judoka´s, die het leuk vinden om een keer een wedstrijdje te mogen spelen. Zo kunnen ze ruiken aan de wedstrijdsport en leren wat winnen en verliezen is. Op deze manier weten ze ook waar ze nog voor moeten oefenen tijdens de trainingen.

Bij JC van het Oosten staat het meedoen voorop. Iedere judoka krijgt voor het meedoen punten. Bij ieder honderdtal krijgt de judoka een diploma met bijbehorend embleem.

De volgende judoka´s kregen een embleem:

Stijn Rozendaal, Thijmen Fokke, Sem Wargers, Stijn Lucas, Joep Zwiers 100 punten; Loes Schopman, Hidde Rosens, Keano Vogel, Mees Zwepink 200 punten; Nila Hilberink, Menno Demmer, Meghan Mok, Jelte Jansen 300 punten; Mischa Munsterman, Geert Zomer 500 punten; Stijn Broenink, Lars Bremmer 600 punten en Rowen en Thomas de Leeuw 1000 punten

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer