Judoka´s volgen goede stage in Hoogvliet en Koksijde

Judoka´s van Judo Almelo en JV THAG hebben deelgenomen aan twee stages. Zo zijn ze naar de TOP Judo Trainingskamp Rotterdam geweest. Deze stage wordt georganiseerd door Sportinstituut De Korte, waar de toppers Edith Bosch en Mark Huizinga gejudood hebben.

De tweede stage was in het Belgische Koksijde. Van vrijdag t/m zondag heeft de wedstrijdselectie flink getraind met judoka’s uit heel Europa en kunnen ze komend jaar weer goed aan de slag. Ze kregen o.a. les van vier Olympische medaillewinnaars en trainden een aantal keren per dag.

Joep Ritzen kijkt met grote tevredenheid terug op de stages en was verrast door de grote inzet van de judoka’s. Interesse voor judo, neem dan contact op met Marielle Hondebrink 06-25034043. Iedere dag is er judo te beoefenen op 9 verschillende locaties.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer