PH Almelo organiseert het Wout Brama Pupillentoernooi

Op zaterdag 20 juni 2020 organiseert PH Almelo het allereerste Wout Brama Pupillentoernooi. Dit toernooi is voor alle JO8, JO9, JO10 en JO11 voetbalteams uitkomende op welk niveau dan ook. Inmiddels hebben zich al meer dan 40 teams aangemeld. Het is overigens nog steeds mogelijk om uw vereniging op te geven door te mailen naar toernooi@phalmelo.nl. De inschrijving stopt voorlopig op 1 februari 2020.

Het toernooi is vernoemd naar profvoetballer Wout Brama.  Hij speelde negen jaar lang in de jeugd van PH Almelo en werd in die periode gescout door FC Twente. Hij maakte op 12-jarige leeftijd de overstap naar de club uit Enschede, waar hij de rest van de jeugdopleiding doorliep tot en met de JO19. Daarna brak hij door als profvoetballer en speelde hij vervolgens bij FC Twente, PEC Zwolle, FC Utrecht, Central Coast Mariners en inmiddels weer bij FC Twente. Tevens speelde hij 3 interlands in het grote Oranje samen met spelers als Wesley Sneijder en Klaas Jan Huntelaar.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting