Jolly Jumpers komt net iets te kort tegen koploper

Dit weekend stond voor Jolly Jumpers de wedstrijd tegen de nummer 1, Grasshoppers uit Katwijk, op het programma. De zaal was goed gevuld en de Tubbergse meiden waren er klaar voor.  Jolly Jumpers begon sterk aan de wedstrijd, door een goede defence wisten de meiden uit Katwijk moeilijk tot scoren te komen. Helaas ging de bal ook niet makkelijk door het netje aan de andere kant. Het eerste kwart eindigde in een stand van 12-10.
In het tweede kwart deden de meiden uit Katwijk wat terug, door een run van 8 punten liepen ze wat uit. Dit lieten de roodhemden niet zomaar gebeuren en kwamen als snel weer op een gelijke stand. Eindstand eerste helft: 28-28
Na de rust kwamen beide teams goed uit de startblokken, het ging gelijk op. Het beloofde een spannend eind te worden. Eindstand derde kwart: 44-44. In het laatste kwart kwamen de Jumpers als snel in foutenlast, na 3 minuten gespeeld te hebben stonden er al 5 teamfouten op het bord. Door 2 rake 3-punters aan de kant van Grasshoppers, aan het einde van de wedstrijd, bleven de punten helaas niet in Tubbergen. Eindstand: 53-60.
Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Keijser Capital Martini Sparks op het programma. De wedstrijd start om 20:45 uur in Sportcentrum de Vlaskoel.
Actie foto: archief Herman Zandhuis