Langeveen vrij gemakkelijk langs SVV’91

Zondag begon Langeveen de tweede seizoenshelft gestart met een thuiswedstrijd tegen SVV ‘91. SVV liet Langeveen het spel maken en er werd goed opgebouwd door de thuisploeg. Telkens werd de vrije middenvelder gevonden waaruit de voorhoede werd gezocht. Dit resulteerde in enkele kansen voor Langeveen.  Na 34 minuten nam Rolf Snijders een sterk aangesneden corner die voor problemen zorgde in de Surinaamse achterhoede. Via enkele goede combinaties was Maarten Lohuis het eindstation en hij schoot de bal snoeihard binnen, 1-0. Na dit doelpunt werd Langeveen wat slordiger en kwam goed weg toen de spits van SVV de bal van 5 meter rakelings naast kopte. De ruststand was 1-0.

In de rust werd afgesproken om zo snel mogelijk de 2-0 te maken. Dit gebeurde al in de 50e minuut toen Maric Gijsbers met een crosspass over 60 meter Roy van de Aast wist te bereiken. Via een combinatie met Simon Schroder werd Mart Leus vrij voor de keeper gezet. Hierna volgden nog meerdere kansen voor de Langeveners maar de kansen werden niet benut. In de 60e minuut kreeg Wessel Waaijer zijn tweede niet te missen kans, die hij ditmaal wel benutte, 3-0. Het resterende half uur werd goed uitgevoetbald door Langeveen. Volgende week staat om 14.00 uur de uitwedstrijd tegen DTC op het programma.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer