BC Bousema ontvangt streekgenoot A1 Biljarts

BC Bousema speelt komende zondag de streekderby thuis tegen het Apeldoornse A1 Biljarts. Het is tevens de return van de eerste wedstrijd van dit seizoen die door de ploeg van Ronny Hazewinkel met 2-6 in Apeldoorn werd gewonnen.

We kenden helemaal een goede start met vijf punten uit drie wedstrijden, maar sloten het jaar in mineur af met slechts één punt uit de laatste drie wedstrijden. Vooral de verliespartij kort voor de Kerst thuis tegen STZ Zundert was een domper, maar ook onnodig”, aldus de captain.

Met elf punten uit eveneens elf gespeelde wedstrijden staan de driebandenspelers nu op een zevende plaats.”Vooraf teken je voor deze stand, maar achteraf had er meer ingezeten. Zondag is het zaak om wel de volle winst te pakken waardoor we toch weer naar boven kunnen kijken”.

Hij speelt zondag met Johan Loncelle, Stefan Galla (foto), Wesley de Jaeger en Frans van Schaik. A1 Biljarts van Addy Wienk staat op een tiende plek met vier punten achterstand op de Lochemse formatie. De captain heeft zijn team ten opzichte van de eerste wedstrijd op één plaats gewijzigd. Hij speelt in plaats van met de Fransman Richard Bitalis op twee, nu met de sterke Duitser Ronny Lindemann op die plek. Kopman is ook nu weer Christian Rudolph, op drie speelt hij met Kay de Zwart en zelf neemt hij plek vier voor zijn rekening.

De eerste twee partijen in Lochem aan de Zutphenseweg beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer