Zevende zege op rij voor HHC Hardenberg

HHC Hardenberg heeft zaterdagmiddag de zevende overwinning op rij geboekt. De trotse koploper in de tweede divisie versloeg in Scheveningen de ploeg van die naam na een 0-0 ruststand met 0-3. Direct na de rust zag Rick Hemmink eerst zijn inzet door doelman Wesley Zonneveld gestopt, maar even later was het wel raak door Hemmink die een mooie aanval, ingezet Glenn Kobussen, doeltreffend afrondde.

De thuisclub probeerde wel iets terug te doen, maar eerst faalde Aldogan en Kroondijk zag zijn schot naast gaan. In de slotfase besliste Rob van der Ley (foto boven) definitief de wedstrijd en Jurjan Mannes (foto onder) bepaalde de eindstand op 0-3. Hij tikte uit de rebound binnen nadat Rutger Etten van ver op de lat had geschoten. HHC gaat aan de leiding met 42 punten uit 19 gespeelde wedstrijden.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer