Jolly Jumpers ruim langs Martini Sparks

Zaterdagavond stond de wedstrijd Jolly Jumpers tegen Martini Sparks op het programma. Een belangrijke pot voor beide teams. Martini sparks startte de wedstrijd goed. Jolly Jumpers miste wat energie en was afwachtend. Na de eerste 5 minuten spelen ging het weer gelijk op. Het eerste kwart eindigde in 12-11.
Jolly Jumpers ging in het tweede kwart iets beter spelen, het bleef wel erg chaotisch op het veld. De roodhemden maakten onnodige fouten en leen te vaak balverlies. De defense daarentegen stond goed. De dames van Jolly Jumpers zochten de kleedkamer op met een 32-21 voorsprong.
De wedstrijd bleef ook daarna gelijk opgaan, al kwam in dit kwart Martini Sparks 2 punten dichterbij. Het 3e kwart eindigde met 46-37 op het scorebord. De dames wisten in het laatste kwart elkaar beter te vinden. De scores vielen steeds meer in het voordeel van Jolly Jumpers. De laatste 2 minuten hebben de dames de wedstrijd beheerst uitgespeeld. Eindstand: 74-52
Komende woensdag treffen de teams elkaar weer. Dit keer voor een bekerwedstrijd. Om 20.15 uur wordt er gespeeld in Sportcentrum De Vlaskoel.
Actie foto archief: Herman Zandhuis