Manderveen weet een goed begin geen vervolg te geven

Na een goed begin waarin Manderveen sterker was dan Hengelo kwamen de eerste kansen,  een goede voorzet werd nipt over gekopt door wouter kroezen, die deze zondag weer opgetrommeld werd voor een wedstrijd in de plaatselijke trots te spelen. Niet veel later was de volgende aanval van Manderveen alweer in de maak,  een bal werd voorgeven en kwam voor de voeten van routinier Vincent Webbink zijn Schot werd geblokt.
Hengelo zette na de openingsfase aan, dit leidde tot een hard schot richting de kruising maar keeper bram korte redde knap. Toch wist Manderveen op voorsprong te komen, na goed druk te zetten ging de keeper van Hengelo in de fout de bal kwam voor de voeten van Joris Wesselink die niet faalde met een afstand Schot.
Manderveen bleef druk zetten,  Wout Wesselink gaf de bal strak voor aan de inkomende kas Rikmanspoel, zijn Schot werd geblokt en ging over de lat.
Hengelo ging het tempo opvoeren en op jacht naar de gelijkmaker, deze kwam er ook een aanval werd niet goed verdedigd en de gelijkmaker was daar. Niet veel later het zelfde probleem voor vv Manderveen,  dit resulteerde in de 2-1 voor Hengelo. Manderveen was het even kwijt. Joris Wesselink moest het veld met een enkel blessure verlaten. Hengelo kreeg nog meer grip op de wedstrijd en ook daar was de 3-1 voor Hengelo een hard schot vanaf de zijkant vloog tegen de netten aan.Na de thee begon Manderveen goed en kon weer aanvallen,  een kopbal van wout Wesselink vond de lat. De volgende aanval in de vorm van een counter werd gestopt door een overtreding op de doorgebroken Rick Stopel,  de hierop volgende vrije trap werd voorlangs geschoten door Gerrit Schoneveld.  Tegen het eind van de wedstrijd was er nog een kans voor Manderveen een inzet van wout Wesselink werd door de keeper van de lijn gehaald.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer