Vasse kan geen vuist maken in en tegen Delden

Vasse heeft de 1e wedstrijd van 2020 niet winnend afgesloten. Na 90 minuten spelen stond er een eindstand van 4-2 op het bord in het voordeel voor de club uit Delden. Vasse kreeg na 20 minuten de eerste domper te verwerken. Een schot van 17 meter bleek te machtig voor doelman Loet Hannink. Vasse rechtte de rug en kwam na 30 minuten spelen naast Delden. Rudolf Wigger schoot een vrije trap bekeken binnen. Vasse leek hierdoor de controle over te nemen maar plots stond het na 37 minuten opnieuw op een achterstand. Een volley van de spits van Delden belandde van 20 meter prachtig in de verre hoek.
Na rust ging Vasse op zoek naar de gelijkmaker maar de thuisploeg was deze middag vooral gevaarlijk met lange ballen achter de verdediging. Dit resulteerde na 55 minuten opnieuw in een doelpunt voor de geel zwarten. Vasse liet het hier niet bij zitten en via een goede actie van Sam Haarhuis maakte Vasse de aansluitingstreffer. De blauwwitten gingen opportunistischer spelen maar opnieuw was Delden genadeloos in de tegenstoot. Na 92 minuten maakte de spits van Delden de 4 -2 en dit was tevens de eindstand.
De volgende competitiewedstrijd is een thuiswedstrijd tegen Fleringen.