Dames Tornado ook nu te sterk voor SVI

Zaterdag stond er een uitwedstrijd van Tornado Dames in Zwolle op het programma. De vorige wedstrijd tegen SVI werd thuis met 4-0 gewonnen. In de eerste set ging het lang gelijk op, gelukkig wist Tornado aan het einde van de eerste set een voorsprong op te bouwen. Deze konden de dames uit Geesteren vast houden waardoor de eerste set met 23-25 werd gewonnen.

De tweede set verliep een stuk soepeler. De servedruk ging omhoog en ook werden de ballen aanvallend goed afgemaakt. Hierdoor kwam Tornado al snel een aantal punten voor te staan. Met stabiel volleybal stormde Tornado op een 18-25 setwinst af .

De stabiliteit van de tweede set kon Tornado helaas niet vast houden. De dames kwamen aan het begin van de 3de set direct een aantal punten achter. Met een aantal wissels wist Tornado op tijd het tij te keren. De derde set werd gewonnen met 21-25.

De laatste set was grotendeels een kopie van de derde set. Tornado kwam direct een aantal punten achter te staan. Door weinig eigen scores aan Geesterense kant bleven de dames de hele set achter de feiten aanlopen. Aan het einde van de set kwam er nog een opleving, maar helaas was dat te laat. Tornado verloor de laatste set met 26-24.

Volgende week spelen de dames van Tornado om 16.00 thuis tegen Olhaco, hopelijk tot dan!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer