Gert Schorn ook volgend seizoen hoofdtrainer NKC’51

Trainer/coach Gert Schorn is ook volgend seizoen hoofdtrainer bij korfbalvereniging NKC’51. Schorn is op dit moment bezig met zijn tweede seizoen bij de Nijverdallers. Na het succesvolle vorige seizoen met twee ongeslagen kampioenschappen speelt de ploeg momenteel in de Overgangsklasse. Daarin worden wisselende resultaten behaald, maar is ook nog van alles mogelijk. Spelers, bestuur en Schorn zelf zijn tevreden over de samenwerking en daardoor is men overeengekomen om het contract met één jaar te verlengen.

Alfred Wind, trainer/coach van het tweede team, heeft aangegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen. Het tweede team heeft nog kansen op het kampioenschap in de zaal en doet het een klasse hoger op het veld ook prima. Er wordt op dit moment gekeken naar een opvolger die past bij de ambities van dit talentvolle team.

Newsoutside Sportverlichting