AVT Valentijnscross op zaterdag 8 februari a.s.

Houd jij ook van hardlopen en wil jij je hardloopskills testen? Zaterdag 8 februari a.s. organiseert Atletiekvereniging Twenterand de AVT Valentijnscross. Deze crossloop wordt gehouden op Het Lageveld in Wierden in een super omgeving. Crossen is anders dan hardlopen op de weg. Het parcours is bijna helemaal onverhard en gaat over gras, strand, heuvels, bospaden en heide. Een cross is uitdagend en gaat niet alleen om het neerzetten van een snelle tijd. Het is vooral leuk om te doen!

Alle deelnemers kunnen ongestoord rennen, want het parcours is verkeersvrij. De AVT Valentijnscross is er voor jong en oud, iedereen kan meedoen.

Starttijden en afstanden:

13.00 uur – 10,8 km

14.15 uur – 2,5 km

14.30 uur – 1.500 m. kidsrun (t/m 9 jaar)

14.45 uur – 1.500 m. kidsrun (10 t/m 12 jaar)

15.00 uur – 5,4 km

Voor alle kinderen is er een medaille bij de finish. Op alle afstanden zijn mooie prijzen te winnen in verschillende leeftijdscategorieën. Schrijf in en maak kennis met deze unieke hardloopervaring. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of nog op de dag zelf.

Deze cross is tevens de 4e wedstrijd in het ZorgSaam SNS Crosscircuit. Meer informatie: www.lageveldlopen.nl of www.hetcrosscircuit.nl. Volg ons ook op Instagram en www.facebook.com/lageveldlopen

Newsoutside Sportverlichting