Jolly Jumpers naar halve finale beker

Met een benauwde 65-57 overwinning op Haren hebben de dames van het Tubbergse Jolly Jumpers de halve finale van de strijd om de beker bereikt. De tegenstander in die halve moet komen uit de wedstrijd tussen Grasshoppers en Den Helder.

De wedstrijd was bijna een copy van het competitieduel van het afgelopen weekend. De ploeg van coach Mart Kieftenbeld keek na het eerste kwart tegen 13-22 achterstand en ook in het tweede kwart stond er nog steeds een achterstand op het scorebord, 30-34.

Pas na drie kwart van de wedstrijd stond het gelijk, 47-47, en na 50-49 was het voor het eerst dat de thuisclub op een voorsprong kwam. Uiteindelijk trok Jolly Jumpers 65-57 aan het langste eind.

Foto archief Laura Steggink die negen keer scoorde.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer