Stef Wijstra en Robin Pigge behalen groene band in Bornerbroek

Op de locatie Bornerbroek van Judovereniging Judo Almelo zijn de bandexamens geweest. Elke judoka die op judo komt krijgt de witte band en ieder half jaar mogen de judoka’s laten zien wat ze het afgelopen half jaar geleerd hebben. Ze kunnen dan een slip of een nieuwe hele band behalen. De volgorde van de slips en banden zijn wit, geel, oranje, groen, blauw, bruin en zwart. De judoka’s hebben de geleerde technieken van het afgelopen half jaar laten zien aan ouders, belangstellenden en de twee examinatoren Mario Schutte en Godfried Harbers.

Sommige judoka’s hebben een half jaar geleden een volle band behaald en hebben wel een examen laten zien maar hebben geen hogere graduatie gekregen. De andere judoka’s hebben wel een slip of band behaald:
Bas Pigge Witte band met gele slip; Bjarne Ten Hove Witte band met oranje slip; Britt van Tongeren Oranje band; Douwe Jansen Gele band met groene slip; Duncan van Coesant Gele band; Guus Koelen Oranje band met groene slip; Jelte Jansen Oranje band met groene slip; Joep Leferink Witte band met groene slip; Jur Van der Wilk Witte band met groene slip; Kai Pigge Gele band; Mick Geerdink Blauwe band met bruine slip; Robin Pigge Groene band; Sofia van Coesant Witte band met bruine slip en Stef Wijnstra Groene band

Iedere donderdag wordt er lesgegeven door judoleraar Godfried Harbers in sporthal De Latei in Bornerbroek vanaf 17.15 uur. Voor informatie kunt u bellen met 06-25034043

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer