Heracles Almelo huurt Burgzorg; ook Quagliata komt naar Almelo

Delano Burgzorg speelt het komende halfjaar op huurbasis voor Heracles Almelo. De 21-jarige buitenspeler komt over van Spezia Calcio. In de overeenkomst met de club uit de Italiaanse Serie B is een optie tot koop opgenomen. Burgzorg is op meerdere posities inzetbaar. In de zomer waren de Almeloërs al dichtbij het aantrekken van Delano Burgzorg, maar toen maakte hij een andere keuze.

Foto: @Heracles Almelo

Heracles heeft ook de mogelijkheid Delano Burgzorg in de zomer definitief over te nemen. Burgzorg speelde acht officiële wedstrijden voor Spezia Calcio sinds zijn komst afgelopen zomer. De Italiaanse club nam de geboren Amsterdammer over van De Graafschap (foto), waar hij sinds medio 2015 onder contract stond.

Heracles Almelo heeft ook Giacomo Quagliata (19) gecontracteerd. De negentienjarige verdediger komt over van Serie C-club F.C. Pro Vercelli 1892. Quagliata heeft een contract getekend tot medio 2022 met een optie voor nog een seizoen. Quagliata sluit maandag aan bij de selectie. De Italiaan stond sinds 2016 onder contract bij Pro Vercelli en speelde ook op huurbasis voor Latina Calcio en SSC Bari.

Actie foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer