Biljart topper in Haarlo: HCR Prinsen – ‘t Hartje Van Oosterhout

Na de belangrijke 2-6 overwinning afgelopen weekend in Sluiskil op Dallinga.com, staat voor het komend weekend voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen de topper tegen de nummer drie van de ranglijst, ‘t Hartje Van Oosterhout op de rol.

Dit is inderdaad een topper. Allereerst hebben we nog wat goed te maken na de nederlaag destijds in Oosterhout, maar bij winst slaan we een mooi gat naar de huidige nummer drie die dan op vier punten achterstand komt te staan”, aldus captain Dinand Prinsen.

Ten opzichte van de eerst de wedstrijd kan ik nu wel beschikken over Dick Jaspers en Eddy Leppens, waardoor Anno de Kleine nu op plek drie gaat spelen en Raymund Swertz op vier. Interessant is natuurlijk ook de opstelling van de tegenstander”.

Na deze wedstrijd vertrekken mijn spelers direct naar Boxtel om de eerste wedstrijd om de beker in de vierde ronde tegen ‘t Ivoor te spelen. En ook deze wedstrijd zal weer veel van mijn spelers vragen, want ook de tegenstander is er alles aangelegen om een ronde verder te komen”.

De eerste twee partijen in Haarlo beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer