De Zweef is 14 gediplomeerde jeugdtrainers rijker

Voetbalvereniging De Zweef is 14 gediplomeerde jeugdtrainers rijker. Afgelopen najaar is de groep (bijna allemaal juniorenspelers) gestart met de KNVB-opleiding Pupillentrainer. Op vrijdag 24 januari was de afsluitende bijeenkomst en alle deelnemers zijn geslaagd voor deze cursus. “Een unieke prestatie”, aldus KNVB-docent Fethi Ozerdogan.

Het is een mooi succes voor de technische commissie van De Zweef die zich als onderdeel van het Plan Eigen Jeugd als doel had gesteld meer gediplomeerde trainers op het veld te krijgen. Een speciaal woord van dank was er voor Roy Luttenberg en Harco Evers die hier namens de vereniging veel energie in hebben gestoken.
Op de foto van De Zweef: Jesper Aal, Jord Evers, Nick Hilberink, Robbe Huis in ’t Veld, Léon List, Tieme Mars, Daan Pas, Sander Schwarte, Stef ter Halle, Bob ter Hedde, Jardi Tibbe, Lars van der Werff, Robin van Dijk en Delano Wippert met het behalen van hun diploma.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer