Gert Huzink: “Wat een mooie proef”

Zonder zijn monteur Martin Roesink reed Gert Huzink zijn truck vrijdag naar een voorlopige zestiende plaats. “Vandaag heb ik de mooiste proef gereden sinds ik off-road rij. Wat ongelooflijk veel duinen, maar in het begin was het best wel even wennen met z’n tweeën in de cabine”, aldus de Mandervener.

Hoewel ze genoten van de duinenproef, verliep alles toch niet op rolletjes. Huzink: “Zo’n 130 kilometer voor de finish hield de turbo er mee op en moesten we onze rijstijl aanpassen omdat de truck veel vermogen verliest, maar we hebben de zesde proef toch goed doorstaan. Rob en ik zijn echter ook blij dat we het risico genomen hebben om met ons tweeën vandaag aan de start te verschijnen en gaan we morgen genieten van een wel verdiende rustdag”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer