Jongens gezocht bij Jolly Jumpers

Een viertal basketballende jongens zijn hard op zoek naar andere jongens om samen mee te basketballen. Dit seizoen basketballen ze samen met de meisjes, hoewel dit heel goed gaat, willen de jongens het liefst alleen met jongens basketballen. “Het is niet erg als ze nog nooit gebasketbald hebben, wij leren het ze graag”, zegt een van de jongens. Zo is er altijd de mogelijkheid om een aantal trainingen vrijblijvend mee te doen.

Dus ben/ken jij een jongen tussen de 9 en 14 jaar die een sport zoekt of het leuk lijkt om te basketballen? Dat komt goed uit, er worden namelijk jongens gezocht bij Basketbalvereniging Jolly Jumpers. Natuurlijk is het mogelijk om eerst een aantal keren mee te trainen. Wanneer er voldoende jongens bij komen, kan er gekeken worden naar een training voor alleen jongens. Helemaal mooi zal zijn, wanneer er een volledig jongensteam competitie kan gaan spelen volgend seizoen.

De jongens onder de 12 kunnen op maandag van 17.30 uur – 19.00 uur en op woensdag van 17.00 uur – 18.30 uur. Voor de jongens van 13 en 14 jaar is er training op maandag en op woensdag van 17.00 – 18.30. Voor meer informatie kunt u terecht op www.jollyjumpersbasketbal.nl of mailen naar tc@basketbaljollyjumpers.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer