Webton ontvangt het hoog geklasseerde Donitas

Zijn de heren van Webton terug van weg geweest? Ja, dat zou je haast gaan denken als je de resultaten van de Webton-volleybalmannen in de Topdivisie bekijkt. In de eerste helft van de competitie moeizaam puntjes bij elkaar schrapen en een bijna degradatieplaats op de ranglijst. Natuurlijk, er waren blessures, studieperikelen, enz., maar dan nog. En wat gebeurt er aan het begin van de tweede helft van de competitie? Twee wedstrijden gespeeld en beide gewonnen. En niet zomaar, nee, beide met 3-0.

Is het lek boven? Het lijkt er op. Zaterdag moet blijken of het inderdaad zo is. Op bezoek komt de studentenploeg Donitas  uit Groningen. Hoog geplaatst op de ranglijst, dus een mooi richtpunt voor de mannen van Webton-trainer Jordan Weggelaar.
Foto: Webton/Michel Migchielsen
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer