Judoka´s behalen weer veel punten in Losser

Afgelopen zaterdag vond de derde ronde van dit seizoen van de populaire Judocompetitie van het Oosten. Judoka´s uit Losser, Oldenzaal, Almelo, Ootmarsum, gemeente Tubbergen, Rijssen, Wierden en Wijhe vonden massaal de weg naar de nieuwe judoruimte van Judo Losser aan het Nilantspad te Losser.

Zoals altijd krijgen de judoka´s bij de weging dezelfde prijs en ook bij de uitreiking van de diploma´s met bijbehorend certificaat, kregen de judoka´s nog een medaille van de organiserende vereniging.

De judoka´s krijgen voor iedere wedstrijd die ze spelen 10 punten, als ze winnen krijgen ze zelfs 15 punten. Op het moment dat ze een honderdtal bereiken krijgen ze een embleem met een bijbehorend diploma in de kleuren van de judobanden. Bij 100 is dat een witte ijsbeer, bij 200 een gele giraf, bij 300 een oranje aap, bij 400 een groene krokodil, bij 500 een blauwe vis, bij 600 een bruine beer, bij 700 een zwarte panter, bij 850 een rode vis en tot slot bij 1000 een rode schorpioen.

Bij 1250 en 1500 krijgen ze een judobeker. Maar voordat het zo ver is, draait iedere judoka heel veel wedstrijdjes.

In Losser kregen de volgende judoka´s een embleem met bijbehorend diploma:

100 punten was er voor Timo Blokhuis, Thijs Seiger, Pien Vreriks, Duncan van Coesant, Sanna Huisman, Zoè Kwekkeboom, Gideon van Wallinga, Juulz Smit en Fabian Bruggink.

200 punten voor Pim Scherphof.

300 punten voor Twan Lentelink, Guus Oude Hengel, Jurre van der Bles en Ruben Seiger.

400 punten voor Thijn Groothuis en Kay Spreerstra.

500 punten voor Jens Plas.

600 punten voor Mischa Munsterman.

De topper van vandaag was Ruben Kostelijk met 700 punten.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer