Prijzenregen voor judoka’s THAG en Almelo in Slagharen

De wedstrijdselectie van Judovereniging THAG en Judo Almelo is 1 februari afgereisd naar Slagharen om daar deel te nemen aan het 22ste Noord-Oost Judotoernooi. Altijd een druk bezocht en goed georganiseerd judotoernooi.

1. Thorben Mutter, Ramon Dijkstra, Milan Aalderink
2. Mick Geerdink, Beau Broenink, Yara Papen, Thijmen Tijink, Douwe Lesscher
3. Thomas de Leeuw, Froukje Boessenkool, Wouter Tijink, Marijn Siebert, Jasmijn Papen
4. Jayla van Engelen

Duncan van Coesant eerste in Markelo

Tijdens het opstaptoernooi Oost-Nederland te Markelo beklommen alle judoka’s het podium. Dit toernooi is bedoeld voor judoka’s die nog geen of weinig wedstrijdjes hebben gedraaid en voor judoka’s met witte, gele, oranje of groene band.
1. Duncan van Coesant, Jasmijn Papen
2. Ian Hilberink, Lars Bremmer
4. Nia Hilberink

Ook een keer zin om mee te trainen. Judo Almelo en JV THAG geven op 9 locaties les, Meer info is te verkrijgen op de site van Judo Almelo (www.judoalmelo.nl) of Judovereniging THAG (www.jvthag.nl) . Voor meer info kun je ook bellen met Marielle Hondebrink 06-25034043

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer