Bon Boys pakt tegen Achilles’12 een punt in een doelpuntrijk gevecht

Wedstrijden tussen Achilles’12 en Bon Boys staan garant voor spektakelstukken. De editie van zondag was daar geen uitzondering op. Er gebeurde weer van alles in Hengelo en toen de stofdampen waren opgetrokken stond het 4-4. En daar was Bon Boys uiteindelijk het meest blij mee, aanzien de (verdiende) gelijkmaker van Dave Visser pas in de 90ste minuut viel.  Er waren zondagmiddag zeven minuten gespeeld, de wedstrijd moest eigenlijk nog op gang komen, toch stond er al een 2-0 stand op het scorebord.
Bij de thuisploeg  zag je de nonchalance wat in het elftal begon te sluipen na de vroege openingstreffers en daar profiteerde Bon Boys gretig van. Wat heet: van 2-0 achter werd het 2-1, 2-2 en jawel ook nog 2-3. En die treffers (Mick Beusenberg, Milan Bultman, Mika Beukert) vielen in een tijdsbestek van welgeteld drie minuten. Uit een hoekschop kwam een kwartier voor tijd Achilles’12 weer op voorsprong, 4-3. Maar met de klok op 90 minuten volgde alsnog de beloning. Dave Visser maakte alsnog de gelijkmaker 4-4.