Sportlust Vroomshoop niet voorbij 9-tal Delden

Sportlust Vroomshoop is er zondagmiddag niet in geslaagd haar tweede wedstrijd op rij winnend af te sluiten. Voor de zevende keer in veertien wedstrijden was een gelijkspel het resultaat. Sportlust begon goed aan de wedstrijd en kreeg na 15 minuten de eerste grote kans in de persoon van Tim Spoor. Tim omspeelde de keeper van SV Delden maar was dusdanig uit balans dat hij de bal niet onder de lat wist te krijgen. Delden zette hier enkele diepe ballen tegenover maar telkens was het de attente Frank Dubbink die op tijd uit zijn doel was voor men gevaarlijk kon worden.

Na 25 minuten was het dan toch raak voor Sportlust, Tim mocht van buiten naar binnen dribbelen en zag zijn schot in de verre hoek verdwijnen. Hij maakt hiermee zijn 8e doelpunt in de laatste negen competitiewedstrijden. Vijf minuten later was het echter alweer gelijk, de spits van de gasten wist zich tussen enkele Vroomshoopers knap vrij te spelen en schoot raak in de korte hoek.

De tweede helft begon voor Sporlust niet zoals gepland, in de 1e minuut na rust keken de mannen van Job Lamberink al direct tegen een achterstand aan. Het was de spits van Delden die vogelvrij kon inkoppen nadat de rechtsbuiten vogelvrij mocht voorzetten vanaf de achterlijn.

Sportlust rechtte knap de rug en wist na een uur spelen in een tijdsbestek van vijf minuten de achterstand om te buigen in een voorsprong. Het was tweemaal Dennis Jozic die de bal op overtuigende wijze achter de Deldense doelman wist te schieten. Dennis produceerde hiermee zijn 24e en 25e competitietreffer in zijn eerste anderhalf jaar bij de selectie.

Na 75 minuten leek Sportlust geholpen te worden door Delden toen er door de gasten binnen een minuut tegen twee rode kaarten werd aangelopen. Sportlust was een minuut van slag door het voorval en liet in de minuut na de rode kaarten Delden scoren na knullig uitverdedigen.

De negen van Delden hielden de rijen gedisciplineerd gesloten waardoor Sportlust op enkele speldenprikjes na niet meer tot grote kansen wist te komen in het slot van de wedstrijd met opnieuw een gelijkspel als resultaat. Eindstand 3-3.