Belangrijke overwinning Webton op Tilburg

De nummers 6 Webton en 7 Tilburg van de Topdivisie zaterdagavond in Hengelo tegen elkaar en dat moest in de goed gevulde sporthal Veldwijk duidelijkheid brengen in de ranglijst. En die duidelijkheid kwam er: Webton Hengelo won met 3-0 en sluit nu aan in het linker rijtje bij de kopgroep. Vooral de eerste set verliep soepeltjes voor het team van trainer Jordan Weggelaar: 25-20. In de tweede set was er meer tegenstand, maar ook die set ging met 25-23 naar Webton.

De moeilijkste set in volleybal, de derde, gaf een heel ander beeld te zien en het was Tilburg, dat steeds een ruime voorsprong nam. Maar Webton knokte zich terug: goed serverend, aanvallen met beleid en goed blokkerend werd ook deze set gewonnen 26-24. Met nog het bezoek aan Hengelo van de nummers 1 en 2 van de ranglijst heeft Webton uitzicht op verrassende uitslagen en een goede eindstand in de competitie.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer