OZ&PC wordt 3e op Overijsselse Minioren Clubmeet

De KNZB kent naast de reguliere Minioren wedstrijden ( die individueel zijn gericht zijn) de Minioren Club Meet. Dit is een echte teamwedstrijd voor minioren (zwemmers tot ongeveer 12-13 jaar). Zo leren jonge zwemmers wat het is om voor je club en je ploeggenoten te zwemmen. 

Op zaterdag 8 februari werd in het thuisbad Vondersweijde deze wedstrijd georganiseerd door OZ&PC. Uit heel Overijssel deden 12 zwemverenigingen mee en zwommen er in totaal 185 zwemmers en zwemsters. Met in totaal 461 starts een hele logistieke organisatie voor OZ&PC. De wedstrijd begint altijd met een bijzonder opkomen van de diverse verengingen en OZ&PC kwam geheel in geel/blauw het bad binnen.

Voor OZ&PC mochten, onder leiding van trainers/coaches Kim Neef, Casper de Zeeuw en Bob Evers, Rafael Agterbos, Naut Bazen, Demi Bloemena, Denys Chuchman, Nikki Groot Rouwen, Sem Ikink, Sofie Kleissen, Malena Libbers, Bridget Nijland, Anna Oostendorp, Daan Overmars, Teun Overmars, Eva Oude Egbrink, Finn Stamsnieder, Nina Vreeswijk, Lois Wekking, Siem de Zeeuw en Fleur Zwerus in het water duiken en op een of meerdere afstanden zwemmen. Uiteindelijk is OZ&PC 3e geworden van Overijssel.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer