Jolly Jumpers wint doordeweekse uitwedstrijd in Bemmel

De meiden van Jolly Jumpers zijn erin geslaagd om een uitwedstrijd tegen een topploeg te winnen. Woensdagavond stond de wedstrijd tegen Lekdetec op het programma. Jolly Jumpers speelde wederom zonder Marly Koelman. Maar ook Noëlle Droste (foto), die afgelopen vrijdag tijdens de training haar hand brak, zal langere tijd niet in actie komen.
Vanaf de eerste seconden was het duidelijk dat het een fysieke wedstrijd werd. In de eerste paar minuten kwamen de roodhemden moeilijk tot scoren maar door een 11-0 run stond de eerste voorsprong genoteerd. De rest van de eerste helft ging gelijk op en waren de ploegen erg aan elkaar gewaagd. Dit resulteerde in een kleine achterstand bij rust (28-26).
Ook de tweede helft ging gelijk op. Met name door de strakke verdediging van Jolly Jumpers kwam de thuisploeg maar moeilijk tot scoren. Door een paar koelbloedige driepunters en sterke rebounds in het laatste kwart werd de overwinning binnengehaald. Komende zaterdag staat er weer een uitwedstrijd gepland, dit keer naar Katwijk. Om 18.00 uur word er gespeeld tegen De Grasshoppers.
Foto archief: Herman Zandhuis.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer