Mariënberg trekt tegen ON opnieuw aan het kortste eind

Sinds Mariënberg in de competitie ON treft, is het niet gelukt resultaat tegen de Almeloërs te boeken, maar afgelopen zaterdag zou het anders moeten, neen gaan, want met die instelling en met de ruggensteun van de euforie van afgelopen week en dus de extra lucht, werd Almelo bezocht. En de start was goed. Na verlengen door Berry Lenters en keurig voorgegeven door Brian Lemberink kopt André Plaggenmars strak in: 0-1. Tot aan de pauze bleef de 0-1 op het scorebord prijken.
En in de 51e minuut kwam dan toch de niet onverdiend gelijkmaker op het scorebord te staan en in de 80e minuut viel dan ook nog de 2-1. In het laatste kwartier kwamen de elf van Niels van ‘t Hoog toch behoorlijk terug. Er restte echter te weinig tijd om alsnog de vurige gelijkmaker uit het vuur te slepen hoewel Mariënberg er dichtbij was.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer