Jolly Jumpers kansloos bij koploper

Afgelopen zaterdag stond voor Jolly Jumpers de wedstrijd tegen Grasshoppers op de rol. De dames van Jolly Jumpers gingen de wedstrijd in met “We hebben niks te verliezen”, maar dit was helaas niet terug te zien op het scorebord. Het eerste kwart opende Jolly Jumpers de score met 2 rake vrije worpen, daarna maakten de Katwijkse dames een run van 11 punten. Het eerste kwart eindigde in: 24-14. Begin van het tweede kwart werd er wat meer als team gespeeld, dit verwaterde echter snel weer. De laatste 3 minuten werd er een goede defence gespeeld, hierdoor stond er een 39-24 ruststand op het scorebord.
Na rust begonnen de roodhemden weer vol goede moed, ook dit was op het veld niet zichtbaar. De afspraken werden niet nagestreefd en daar profiteerden de Katwijkse dames van. De wedstrijd is een goed leermoment voor de dames van Jolly. Eindstand: 87-47.
Foto archief: Herman Zandhuis.