Noah Timmermans verruilt DSVD voor Borhave

De Bornse handbal vereniging Borhave heeft de eerste versterking voor seizoen 20/21 binnen. Afstandsschutter Noah Timmermans komt over van DSVD Deurningen. Borhave wist zich afgelopen zaterdag te plaatsen voor de kampioenspoule en is daardoor zeker van nog een jaar Eredivisie. Trainer Herman Keppels is erg tevreden met de eerste versterking: “Noah is een opbouwer die we op elke positie kunnen inzetten en is een goede versterking voor Borhave.”

De 19-Jarige speelster hoopt zich verder te verbeteren in het blauw/geel van Borhave: De reden dat ik de overstap naar Borhave maak, is dat het een nieuwe uitdaging is om mezelf verder te ontwikkelen en ik kan veel gaan leren van de ervaren spelers”. Noah woont in Losser en speelde daar voor Combinatie alvorens de stap naar DSVD te maken. Ze is geen onbekende voor Borhave. De schutter kwam met het vlaggenschip van DSVD uit in de Eredivisie en heeft meerdere duels tegen Borhave gespeeld.

Foto’s: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting