Jolly Jumpers in de halve finale van de nationale beker tegen Den Helder

Dat Jolly Jumpers dames het boven verwachting goed doet dit seizoen, is alom bekend. Momenteel staan de dames op een mooie 4e plek in de Eredivisie en dat is zeker niet onverdienstelijk. Door de winst vorige week woensdag op Lekdetec uit Bemmel, zijn de dames dan ook goed gemotiveerd om de halve finale van de beker te winnen tegen Dozy BV Den Helder.
Een korte terugblik op de weg naar de halve finale. Het begon allemaal bij de wedstrijd tegen D.A.S. uit Delft. Deze uitwedstrijd werd gewonnen met 63-70. Door deze overwinning was Martini Sparks uit Groningen de volgende  tegenstander. Kijkend naar de stand in de competitie, zou er gezegd kunnen worden dat het tot een (makkelijker) winstpartij zou uitlopen. Niets was minder waar, er werd gestreden door beide teams voor elk punt. Jolly Jumpers speelde niet een al te beste wedstrijd, maar het leverde wel een goede teamprestatie op en een overwinning met 65-57.
De halve finale is dus een feit. Weer met Anke Waayer, die na een knieblessure weer op het veld staat, maar nu is Noëlle Droste uitgevallen door een gebroken hand. Woensdag 26 februari staat de halve finale op het programma en dan moet het gebeuren. De dames spelen dan tegen Dozy BV Den Helder. In de competitie zijn beide teams tot nu toe erg aan elkaar gewaagd en het belooft een enorm spannende pot te worden. De wedstrijd begint om 20.15 uur in Sportcentrum De Vlaskoel.
Foto’s archief: sportfoto-oost
Newsoutside Sportverlichting