Vroomshoopse Boys behoudt vorm en ritme

Op een regenachtig sportpark De Bosrand ontving Vroomshoopse Boys derdeklasser Oranje Nassau Almelo, dat vorig seizoen nog uitkwam in de tweede klasse. Ondanks een smalle selectie en aanvulling van enkele spelers vanuit de B-selectie van de Boys was het keurkorps van hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman en trainer Henk Harmens heer en meester op het kunstgras.

Er kwamen vele doelrijpe kansen voor de Boys en eigenlijk was het verwonderlijk dat er in dit oefenduel niet meer dan drie keer gescoord werd door de vlot combinerende thuisploeg. In de 23e minuut opende Jos Hutten de score door een strafschop te benutten. Sil Derks verdubbelde in de 31e minuut de score en Ramon de Jong zorgde in de 88ste minuut voor het slotakkoord: 3-0.

Dinsdagavond 25 februari wordt om 20.00 uur thuis geoefend tegen derdeklasser OZC uit Ommen. Op zaterdag 7 maart wordt de competitie in de tweede klasse H. hervat. Vroomshoopse Boys speelt dan om 15.00 uur een uitduel bij PH Almelo. Dat is meteen de laatste wedstrijd in de tweede periode, waarbij de Boys de ranglijst aanvoert.

Newsoutside Sportverlichting