Arend Steunenberg weer aan de bak als trainer

Hij heeft bijna de leeftijd van 75 bereikt maar kan het niet laten. Hij was profkeeper bij AGOVV en Heracles. Trainer bij vele clubs. Voorzitter spelersvakbond. Technisch adviseur en nog steeds scout bij Heracles. Walking footballer bij Gold Stars Heracles: Arend Steunenberg gaat weer als trainer aan de bak.

De trainingsgroep van de Gold Stars Heracles wordt groter en groter. Inmiddels heeft de club ook al een eigen damesgroep. Veel te veel voor de Apeldoornse oefenmeester Jeroen Burghout. Uitbreiding van de technische staf was noodzakelijk. Arend Steunenberg pakt met veel passie de draad als trainer weer op.

Enkele weken moest hij Burghout door ziekte en vakantie vervangen en dat gaf het voetbaldier Steunenberg een kick. Het bestuur van de Stichting Gold Stars Heracles sprong hier snel op in en met Steunenberg heeft de club nu de gewenste uitbreiding en kwaliteit in de trainersstaf.

Indien  men Arend weer aan het werk wilt zien als trainer dan kan dat iedere woensdag:
Training dames Gold Stars Heracles 10.15 uur en training heren 12.30 uur.
Terrein cvv Oranje Nassau.  Teams en trainers zijn  vooraf aanwezig in supportershome Hart voor Heracles.

 

Newsoutside Sportverlichting