BC Bousema ontvangt het altijd lastige ‘s Landswelvaren

Na de remise afgelopen zondag in Boxtel tegen ‘t Ivoor speelt BC Bousema komende zondag thuis tegen het Zeeuwse ‘s Landswelvaren. De ploeg uit Kwadendammen bezet op dit moment de voorlaatste plaats met slechts zes partijpunten.

Ronny Hazewinkel: “Maar dat zegt helemaal niets over de sterkte van dit team. In de eerste wedstrijd hebben we met veel moeite remise gespeeld met toch wel een onverwachte nederlaag van Johan Loncelle tegen Dirk Weeremans. Maar ook spelers als Ronny Brants en Francis Forton kunnen voor onverwachte problemen zorgen”.

Hij stuurt komende zondag dezelfde spelers naar de tafels als in de heenwedstrijd, namelijk Johan Loncelle, Stefan Galla, Wesley de Jaeger en Frans van Schaik. ‘s Landswelvaren speelt ook met hetzelfde kwartet: Dirk Weeremans, Ronny Brants, Francis Forton en Marcel Hopmans.

De eerste twee partijen aan de Zutphenseweg beginnen om 13:00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer