HHC na winst vijf punten los; Excelsior’31 wint voor de derde keer op rij

Het Hardenbergse HHC heeft zaterdag prima zaken gedaan in de tweede divisie. Zelf won het met 1-3 in en van Spakenburg, maar zag ook naaste concurrent Katwijk thuis met 2-1 verliezen van Excelsior Maassluis. De ploeg van trainer Gert Jan Karstens begon niet goed aan de wedstrijd. Na twee minuten keek het al tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Robin van Eindhoven.

Tien minuten later was het alweer gelijk door een doelpunt van Jurjan Mannes (foto) op aangeven van Robin van der Leij. Kort voor rust was het opnieuw Mannes die scoorde waardoor HHC met een 1-2 stand de rust in ging. In de tweede helft gingen de bezoekers op dezelfde voet door en tien minuten na de hervatting besliste Ravelino Junte definitief de wedstrijd. HHC staat nu vijf punten los van de achtervolgers Katwijk en Kozakken Boys.

In de derde divisie won het Rijssense Excelsior’31 voor de derde keer op rij. In Ermelo werd het DVS’33 na een 0-1 ruststand met 0-3 verslagen. Derian Reinders (foto) tekende voor de 0-1 ruststand en na rust verdubbelde Veltkamp de score voor de gasten. In blessuretijd bracht Penterman de eindstand op 0-3.

Foto’s archief: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer