Overtuigende overwinning HCR Prinsen op ‘t Hartje Van Oosterhout

De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben zondagmiddag thuis een overtuigende 8-0 overwinning behaald op de nummer drie van de ranglijst ‘t Hartje Van Oosterhout. Halverwege had de ploeg van captain Dinand Prinsen al een 4-0 voorsprong genomen. Met name Anno de Kleine deed in zijn partij tegen Harrie van de Ven van zich spreken. Met onder andere een serie van zeventien caramboles rekende hij in 23 beurten af met de halve finalist in de Masters. Van de Ven die een goed seizoen doormaakt, kwam niet verder dan 19 caramboles.

Op de andere tafel stond Raymund Swertz tegen Frank Martens op een comfortabele voorsprong van 20-8. In het tweede deel kwam Martens nog goed terug en uiteindelijk trok Swertz na 37 beurten met 40-35 aan het langste eind.

Ook in het tweede deel van de wedstrijden kenden respectievelijk Dick Jaspers en Eddy Leppens geen enkel probleem met hun tegenstanders. Jaspers versloeg Glenn Hofman in 16 beurten met 40-18 en Leppens, die in het begin moeilijk los kon komen van Ismail Yasin, won onbedreigd met 40-30 in 27 beurten.

Prinsen: “Vooraf teken je natuurlijk voor deze uitslag, maar als je na de vier partijen kijkt valt er op deze overwinning niets af te dingen. Anno de Kleine was hier vanmiddag in prima doen met een serie van zeventien caramboles en ook Dick Jaspers had de ballen goed onder controle met onder andere een serie van elf caramboles. Jammer alleen dat Raymund Swertz in het tweede deel van zijn partij moeite had met het verdedigend spel van Frank Martens”.

Vervolgens behaalde HCR Prinsen een ruime zege in Boxtel tegen ‘t Ivoor voor de beker: 8-0 winst en 10-2 in sets. De return wordt gespeeld op zaterdag 29 februari vanaf 19.00 uur in Haarlo.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer