SDO en Blauw Zwart delen de punten

Afgelopen zaterdag stond in Westerhaar de korfbalwedstrijd SDO – Blauw Zwart op het programma. Voor de Wierdenaren een zeer bekende tegenstander in de poule. Op moment van afgooien staat SDO bovenaan in de competitie. Blauw Zwart staat op een derde plek, en gaat vol voor de tweede plek om promotie te bemachtigen naar de 3e klasse.

Het begin van de wedstrijd liep gelijk op, beide ploegen scoorden om en om waardoor er een tussenstand op het bord stond van 9-9. Nog voor de rust wist SDO een klein gaatje te slaan van 11-9. Voor Blauw Zwart was het vooral belangrijk om de score van SDO niet te laten uitlopen tot een groot verschil. De vorige wedstrijd werd nipt verloren doordat SDO een ruime voorsprong te pakken kreeg. Waardoor de Wierdenaren te weinig tijd hadden om dit nog recht te zetten.

Na de rust trokken beide ploegen gelijk op waardoor het de gehele wedstrijd spannend werd wie er uiteindelijk zou gaan winnen. De wedstrijd zelf was zeer vermakelijk voor het publiek door de inzet van beide teams. Daarnaast zaten er een aantal mooie doelpunten bij. Blauw Zwart pakte in de slotfase de leiding door met 2 doelpunten voor te staan. Echter bleef SDO gas geven waardoor het resulteerde in een einduitslag van 22-22.

Komende zaterdag speelt Blauw Zwart thuis tegen Olympia ’21 uit Borculo in Sporthal ‘n Dikken. Aanvang 17:15 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer