VV Manderveen thuis onderuit tegen Phenix

Zondagmiddag stond de voetbalwedstrijd tussen VV Manderveen – Phenix op het programma. VV Manderveen begon sterk aan de wedstrijd. De thuisploeg had veel balbezit en wist dit na 4 minuten al om te zetten in een 1-0 voorsprong. Een goede voorzet van vedette Vincent Webbink werd door een verdediger van Phenix langs de eigen goalie gekopt. Een paar minuten later werd spits Wout Wesselink met een goede voorzet van Rick Stopel bereikt. Helaas wist de spits deze één op één kans niet te verzilveren.

Na een kwartier spelen zorgde een lange bal van Phenix voor gevaar in de defensie van de roodhemden. Gerrit Schoneveld liet zich verleiden tot een lichte overtreding waar de aanvaller van phenix dankbaar gebruik van maakte. De goed leidende scheidsrechter legde de bal op de stip, 1-1. VV Manderveen was na dit doelpunt van slag. In de 28ste minuut zorgde een prachtig doelpunt van de spits van phenix Olde Riekerink voor de 1-2.

Na de rust ging het spelbeeld gelijk op. Phenix maakte de 1-3 en zorgde ervoor dat VV Manderveen druk moest zetten. Stopper Gerrit Schoneveld ging als stormram naar voren. Dit zorgde in de 85ste minuut dan ook voor de 2-3. VV Manderveen ging alles of niets spelen in de laatste minuten. Dit leidde helaas niet tot het gewenste resultaat. Phenix wist nog twee maal te scoren uit goede counters. Eindstand 2-5.

Newsoutside Sportverlichting