Eindelijk weer zege Bon Boys

Eindelijk klonk zondagmiddag weer de feestmuziek uit de kleedkamer. Eindelijk lachende gezichten, eindelijk blijdschap en dikke tevredenheid. Bon Boys bevrijdde zich zondagmiddag van de ketens van onmacht door Barbaros te verslaan: 2-0. Al in de eerste minuut raakte Martijn Richters de lat. De ploeg speelde goed, en agressief en gaf de
balvaardige bezoekers geen moment de gelegenheid om in de wedstrijd te komen. Toch ging men de rust in met een 0-0 op het scorebord.

Na de pauze bleef het eenrichtingsverkeer, maar opnieuw slaagde Bon Boys er niet in het veldoverwicht om te zetten in treffers. Ook nu zat het soms niet mee, of in andere gevallen was net de eindpass niet zuiver genoeg. De 1-0 werd gescoord door Tayfun Hazir, die na dik 1.5 jaar blessureleed weer deel uitmaakte van de hoofdmacht. Bon Boys kreeg daarna alle ruimte om te counteren, maar de ploeg speelde dat slecht uit waardoor Barbaros zowaar nog aandrong in de laatste minuten. Na een vlotte uitval schoot Dani Bultman Bon Boys naar de 2-0. Die goal betekende meteen het einde van de wedstrijd.