Apollo 8 na derde winst op kop in de kampioenspoule; verlies Eurosped

Na de overwinningen op VC Sneek en Sliedrecht Sport wisten de dames van Apollo 8 ook de derde wedstrijd in de kampioenspoule te winnen. Op dinsdag 3 maart werd in Sint Antonis Fast met 0-3 verslagen.

In de derde wedstrijd in de kampioenspoule moest het team van Thijs en Bart Oosting een uitwedstrijd spelen tegen Fast. De dames uit Borne slaagden erin de goede reeks voort te zetten en wonnen met duidelijke cijfers: 18-25, 11-25 en 25-27 (0-3). Met drie punten erbij komt Apollo 8 al op 12 punten in de kampioenspoule.

Zaterdag staat de volgende wedstrijd op het programma. Dan speelt Apollo 8 de eredivisiekraker tegen Eurosped. De derby tegen Eurosped begint op zaterdag 7 maart om 20.00 uur in sporthal De Veste in Borne.

Eurosped ging woensdagavond in Sliedrecht met 3-0 onderuit tegen Sliedrecht Sport. De setstanden waren 25-9, 25-23 en 25-23. Apollo 8 gaat aan de leiding met twaalf punten uit drie wedstrijden, gevolgd door Sliedrecht Sport met elf punten en Eurosped is derde en heeft tien punten.

Foto’s: Rudy van ‘t Rood

Newsoutside Sportverlichting