SVZW ten koste van RKZVC door naar laatste acht in de beker

SVZW ontving woensdagavond zondag hoofdklasser RKZVC in de achtste finale van de beker.SVZW begon heel goed aan de wedstrijd. Wel was de eerste kans voor Sjors Storkhorst van de gasten. Maar daarna nam SVZW het heft in handen. Eerst zag Dries Buimer een als voorzet bedoelde bal zo in de goal van de tegenstander vliegen. En daarna kopte Frank Smit raak uit een corner. Rust stand 2-0.

In de 2e helft ging SVZW gewoon door met het goede spel. De tegenstander kwam er niet aan te pas. Veel duels werden gewonnen waardoor RKZVC niet aan voetballen toe kwam. Uiteindelijk stond er 6-0 op het scorebord. Een dik verdiende overwinning voor SVZW.

Scoreverloop: 18. min 1-0 Dries Buimer, 27. min 2-0 Frank Smit, 55. min 3-0 Yessin Maskoul, 58. min 4-0 Frank Smit, 78. min 5-0 Yessin Maskoul en 88. min 6-0 Bas ter Hogt (penalty).

Foto’s: Henk Steen