Zes puntenwedstrijd voor Mariënberg tegen SVVN

Zaterdag speelt Mariënberg thuis tegen SVVN uit Nijverdal. Het worden cruciale weken, weken van de absolute waarheid. Het kaf zal definitief van het koren worden gescheiden. In de komende vier wedstrijden moet er eigenlijk het volle pond worden gehaald. Twaalf punten tegen vier clubs die ongeveer rondom ons plekje bivakkeren.

Nog geen paniek op het Westerpark maar het zou flink wat lucht opleveren als er gewonnen word tegen respectievelijk SVVN thuis, Kloosterhaar uit, Voorwaarts thuis en ASV’57 uit. Samen met AJC’96 en Kloosterhaar staat Mariënberg gebroederlijk op de 9e stek. Op doelsaldo eigenlijk 11e.. SVVN staat op plek nummer 8 met maar drie punten meer dan Kloosterhaar en Mariënberg.

Vorig jaar, op 5 oktober 2019 om precies te zijn, speelden beide teams en konden allebei daar achteraf vrede mee hebben. Het duel begint zaterdag om 14:30 uur.

Foto’s: archief

Newsoutside Sportverlichting